Barion Pixel Bonyhád Takarmány - Rendeld házhoz a takarmányt!

Egyéb termékek

1–12 termék, összesen 13 db

Agita 10 WG – 100 Gramm

5965 Ft

Agita 10 WG légyírtó kenőanyag alkalmas zárt térben, házilegyek irtására. Szabadforgalmú légyirtószer. Hatását a házi legyekre gyomorméregként fejti ki. Biztonságát a hozzá adott keserű anyag (Bitrex) fokozza. Zárt térben (pl. istállóban, ólban) házi legyek irtására használható fel. A készítmény felkenéssel lehet alkalmazni.

Bábolna BioStop Élelmiszermoly Csapda – 2 DB

1285 Ft

Lakásokban, élelmiszerboltokban és raktárakban aszalványmoly (Plodia interpunctella), készletmoly (Ephestia elutella), lisztmoly (Ephestia kuehniella) és déligyümölcsmoly (Ephestia cautella)jelenlétének jelzésére, illetve kismértékű fertőzés felszámolására felhasználható irtószermentes rovarcsapda. A környezetre teljesen veszélytelen. Semmiféle irtószert nem tartalmaz. A ragasztóanyag hosszú élettartamú. A feromon tartalmú diszpenzer 6-8 héten keresztül hatékonyan vonzza a hím molylepkéket.

Bábolna BioStop Légyfogó Szalag – 100 DB

11000 Ft

A környezetre teljesen veszélytelen, irtószert nem tartalmazó rovarcsapda, amely kiválóan vonzza a házi legyeket. A tokjából fülénél fogva óvatosan kihúzott szalag huzatmentes helyre függesztendő. Hideg időben használat előtt szobahőmérsékleten tartandó.

Bábolna BioStop Óriás Légycsapda

3985 Ft

Legyek és más repülő rovarok befogására alkalmas, irtószermentes ragasztós lap 250×600 mm-es méretben. A hagyományos légyfogó korszerű formája, amelynek segítségével hatékonyan foghatja össze a legyeket mindenhol azok nagy számban vannak jelen. Kiválóan alkalmas háziállatok környezetében a legyek összegyűjtésére. olyan helyeken is alkalmas légyirtásra, ahol az irtószerek alkalmazása tilos, ragasztóanyaga hosszú élettartamú, a laboratóriumban kifejlesztett, speciális … BővebbenBábolna BioStop Óriás Légycsapda

Bábolna BioStop Ruhamoly Csapda – 2 DB

1285 Ft

Az BIOSTOP ruhamoly irtószermentes csapdában ember által nem érzékelhető szaganyagot, szex feromont tartalmazó diszpenzer van elhelyezve, amely a hím ruhamoly lepkéket 10-12 héten keresztül magához vonzza. A molylepkék a csapda ragasztós felületére ragadnak és elpusztulnak. Ezáltal a kártevők száma csökkenthető és a lakáson belül történő továbbszaporodás megakadályozható. Több csapda egyidejű használatával a fertőzés helye a … BővebbenBábolna BioStop Ruhamoly Csapda – 2 DB

Cinkegolyó

90 Ft

Kiegészítő eledel vadmadarak takarmányozására Összetétel: búza, állati zsír, kukorica, napraforgó, zab, köles.

Florimo általános virágföld – 50 Liter

2360 Ft

Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg. Az általános virágföld tápanyag ellátottsága, levegőháztartása megfelel általában minden növény számára. Cserepes és balkon növények, díszkerti fák, bokrok, cserjék, stb. termesztő közegeként is használható.

Florimo Palánta és Magvetőföld – 50 L

2540 Ft

Florimo Palánta és Magvetőföld Felhasználható: megvetés/tűzdelés/palántanevelés termesztő közegeként, túlsúlyban a gyökérképződéshez és a növekedéshez szükséges tápanyagokkal. Pikírozáskor, kiültetéskor a növénynek megfelelő táptalajba ültetését javasoljuk, majd kezdjük meg a növénytípusnak megfelelő tápanyagellátását.

Fly – Bait Légyirtó Csalétek – 100 Gramm

2540 Ft

Az imidakloprid (0,5%) hatékony védelmet nyújt a foszforsavészter, karbamát, és piretroid hatóanyagokkal szemben rezisztens légytörzsek ellen is. A biztos légyölő hatást a készítményben található szexferomon, táplálkozást serkentők és UV adalékanyagok teszik teljessé. Az attraktáns kombináció: Muszkalur feromonon kívül, a legyek táplálkozását ingerlő cukor és savó alapú adalékanyag, valamint a legyek számára látható UV festékanyag teszi … BővebbenFly – Bait Légyirtó Csalétek – 100 Gramm

Pepo Szilárd Alágyújtós

625 Ft

40 részre törhető Egyedülállóan magas minőség. Figyelem: több mint 95% KEROZIN tartalom. Extra hőérték. Ez mindent visz! Legyen az szén, vagy csak vastag rönkfa!

Protect Darázsirtó Aeroszol – 750 ML

2840 Ft

Felhasználható: fészekben lévő darazsak irtására. Előnyök: A PROTECTŽ darázsirtó aeroszol speciális szórófejével biztonságos távolságról lehet kezelni a darázsfészket. A hatóanyagtól a rovarok pillanatokon belül megdermednek, majd elpusztulnak.

Protect Hangyairtó Aeroszol – 400 ML

1850 Ft

A PROTECT hangyairtó aeroszol zárt térben és teraszon hangyák, valamint egyéb rejtett életmódú rovarok (pl. csótány, ágyi poloska, bolha, ezüstös pikkelyke, stb.) irtására. Az aeroszollal permetezze le a rovarokat, valamint búvó és tartózkodási helyeiket (padlóés falrések, ajtórepedések, teraszszegélyek stb.), vonulási útjaikat (szeméttároló, mosdókagyló, mosogató, fürdőkád, WC környéke, stb.). A rovarok pusztulása a szerrel való érintkezéstől … BővebbenProtect Hangyairtó Aeroszol – 400 ML

FELSŐ