Barion Pixel Bonyhád Takarmány - Rendeld házhoz a takarmányt!

Galamb

1–12 termék, összesen 125 db

Algipur – 300 gramm

1350 Ft

Az ALGIPUR® olyan gazdag természetes növényi összetevőket tartalmaz, mint: fokhagyma, metélőhagyma, csalán, baktérium- és kokcidiumölő gyógynövények, valamint apróra darált tengeri alga.

Almaecet – 3 liter

2560 Ft

Az almaecetben a makro- és mikroelemek közül jelentős mennyiségben fordul elő a kálcium  magnézium, vas, foszfor, és a szilícium (2,376xx/x).

Aminowitam – 500 ml

3120 Ft

Táplálékkiegészítő, mely fontos esszenciális aminosavat és rengeteg vitamint tartalmaz. Gazdag összetevőinek köszönhetően széleskörűen hat a galambok szervezetére. Az AMINOWITAM aktivizálja a fiatal galambok fejlődését. Remekül regenerálja a madarakat a kimerítő verseny után. A téli pihenőidőszak után segíti az izmok fejlődését és újjáépítését. Erősíti, emeli a formát és a vitalitást a versenyidőszakban. Az AMINOWITAM takarmányra is adagolható élesztőtartalmú termékekkel keverve (APIFAC, DROSAVIT és BEVIT-NATUR), a tollasodási időszakban pedig MEGA-BIOTIN-nel. Kiemelkedő a hatékonysága.

Apifac – 250 gramm

1250 Ft

Az Apifac természetes összetevők remek keveréke. Tartalmaz sörélesztőt, valamint egy nagyon értékes, tápláló méhek által is gyűjtött terméket, a virágport. Az APIFAC-ot értékes összetevőinek köszönhetően hasonlóan a DROSAVIT-hoz a takarmányra kell adagolni. Értékes biológiai összetevői erősítik a galambokat a szaporodási-, verseny- és fejlődési időszakban egyaránt, valamint jótékonyan hat a tollasodásra.

Avidress Plus – 1 liter

8000 Ft

Összetétel: szerves savak, illóolajok, gyógynövénykivonatok (karvakrol, timol, oreganó, fahéj). Javallat: Az ivóvízbe adagolva gátolja a kórokozók növekedését. A galambok szívesen fogyasztják, kedvelik az ízét.

 

Aviform Prolyte – 500 Gramm

9000 Ft

Vízben oldódó prebiotikumot és elektrolitokat tartalmaz a gyors regeneráció érdekében.

Avipharm – 1 liter

10200 Ft

Aminosavakat, elektrolitokat, glükózt és B vitaminokat tartalmaz.

Avisana – 50 ml

4000 Ft

Aktív szem- és orrcsepp

B-Komplex – 250 ml

5800 Ft

Folyékony, vízben oldódó szer. Javítja a termékenységet, növeli a fizikai teljesítményt versenyszezon alatt. A tenyésztésnél és vedlésnél alapvető fontosságú a használata, mert a gabonában és magvakban nincs B12 vitamin. Összetevői: B1, B2, B6, B12 vitaminok.

B.S-Kuur – 400 gramm

5930 Ft

A Patron B.S. KUUR természetes fitobiotikus komplexum a galambok emésztőrendszerének kondíciójának javítására, az anyagcsere-folyamatok stimulálására és a jobb emésztés elősegítésére. Jobb emésztés, jobb egészségi állapot, bajnok teljesítmény.

 

BelgaBac – 300 Gramm

7900 Ft

BELGABAC probiotikus elektrolitokat tartalmaz magas koncentrátumban – regenerálja és erősíti a bélflórát – újraépíti a a mikroflórát antibiotikumos kezelések és vakcinázás után – stimulálja az immunrendszert Adagolás: 1 mérőkanál/ 1 liter ivóvíz vagy 1 kg takarmányra keverve, heti 2X stresszhelyzetek alatt dupla mennyiségben ajánlott

Belgasol – 1 Liter

15300 Ft

Elektrolitok, aminosavak, vitaminok, nyomelemek kombinációja, az energiahordozók bázisa.

FELSŐ