Barion Pixel Bonyhád Takarmány - Rendeld házhoz a takarmányt!

Patron

1–12 termék, összesen 33 db

Patron Algipur – 300 gramm

1480 Ft

Az ALGIPUR® olyan gazdag természetes növényi összetevőket tartalmaz, mint: fokhagyma, metélőhagyma, csalán, baktérium- és kokcidiumölő gyógynövények, valamint apróra darált tengeri alga.

Patron Aminowitam – 500 ml

3430 Ft

Táplálékkiegészítő, mely fontos esszenciális aminosavat és rengeteg vitamint tartalmaz. Gazdag összetevőinek köszönhetően széleskörűen hat a galambok szervezetére. Az AMINOWITAM aktivizálja a fiatal galambok fejlődését. Remekül regenerálja a madarakat a kimerítő verseny után. A téli pihenőidőszak után segíti az izmok fejlődését és újjáépítését. Erősíti, emeli a formát és a vitalitást a versenyidőszakban. Az AMINOWITAM takarmányra is adagolható élesztőtartalmú termékekkel keverve (APIFAC, DROSAVIT és BEVIT-NATUR), a tollasodási időszakban pedig MEGA-BIOTIN-nel. Kiemelkedő a hatékonysága.

Patron Apifac – 250 gramm

1405 Ft

Az Apifac természetes összetevők remek keveréke. Tartalmaz sörélesztőt, valamint egy nagyon értékes, tápláló méhek által is gyűjtött terméket, a virágport. Az APIFAC-ot értékes összetevőinek köszönhetően hasonlóan a DROSAVIT-hoz a takarmányra kell adagolni. Értékes biológiai összetevői erősítik a galambokat a szaporodási-, verseny- és fejlődési időszakban egyaránt, valamint jótékonyan hat a tollasodásra.

Patron B.S-Kuur – 400 gramm

6650 Ft

A Patron B.S. KUUR természetes fitobiotikus komplexum a galambok emésztőrendszerének kondíciójának javítására, az anyagcsere-folyamatok stimulálására és a jobb emésztés elősegítésére. Jobb emésztés, jobb egészségi állapot, bajnok teljesítmény.

 

Patron Bevit Natur – 800 gramm

2170 Ft

A termék sörélesztőt tartalmaz (Saccharomyces cerevisiae és Carlsbergensis), mely egy olyan új és egyedülálló szárítási technológián megy keresztül, ami védi a biológiai értékeit. Ez azt eredményezi, hogy az élesztőben található anyagok nagyon jól beépülnek. Ezek az anyagok mindenek előtt a B vitaminok csoportja, jól beépülő fehérjék, és kiegészítő makro- és mikroelemek.

 

Patron Bogaty – 2,5 KG

830 Ft

Mosott, hőkezelt (baktériumoktól mentes) ásványi kiegészítő keverék galamboknak. Tartalmaz, a megfelelő emésztéshez elengedhetetlen, természetes eredetű ásványi összetevőket. A gazdag emészthető összetevők: kalcium, magnézium, nátrium, kálium, vas, cink, kobalt és lítium. Kis szemcsemérete miatt különösen ajánlott rövidcsőrű, kistestű és fiatal galamboknak Összetétel: kagylóhéj, vörös kő és ásványi anyag őrlemény ánizzsal. Adagolás: ajánlott egész évben korlátozás nélkül … BővebbenPatron Bogaty – 2,5 KG

Patron Cannabiol – 250 ml

4055 Ft

A Patron CANNABIOL kiváló, természetes energiaforrás galambjaid számára a versenyszezon alatt. Átlagon felül tartalmaz nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavakat (90%), melyek fő szerepet játszanak a madarak energiakészletének felszabadításában. Továbbá lehetővé teszi az optimális versenykondíció növelését az Ω3 és az Ω6 zsírsavak közötti egyensúlynak, valamint a ritka Ω9 jelenlétének köszönhetően.

Patron Carbooster – Speed – 500 Gramm

3430 Ft

CARBOSTER-Speed jól kiegyensúlyozott, különböző molekulájú, különböző beépülési képességű szénhidrátok keveréke.

Patron Dexachol – 1 liter

5610 Ft

Dexachol egy biokémiai katalizátorokat és lipotróp anyagokat tartalmazó modern koncentrált termék, amely a galamb májának megfelelő működése és védelme érdekében készült.

Patron Drosavit – 250 Gramm

1145 Ft

Sörélesztő, Fokhagyma és Citromsav.

Patron Elektrobiol Plus – 500 ml

6760 Ft

ELEKTROBIOL-PLUS takarmány kiegészítő galamboknak, amely egyedülálló összetétele elektrolitoknak plusz  vitaminokkal és aminosavakkal. Az ásványok és nyomelemek fontos befolyásoló tényezői galambok egészségének.

Patron Eukalipsan – 1 liter

2290 Ft

Az EUKALIPSAN® egy olyan termék, mely a természetből veszi erejét természetes éteri olaj tartalmának köszönhetően. Ezek megfelelő kombinációja és koncentrációja erős nyákoldó hatású.

FELSŐ