Barion Pixel Bonyhád Takarmány - Rendeld házhoz a takarmányt!

Aromák

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Concentrated Flavours – 10 Ml

890 Ft

Nagy töménységű aroma, hatalmas ízválasztékkal. Olaj bázisú aroma lévén 8 Celsius foknál melegebb vízben fejti ki tökéletesen hatását. A rendkívül sokféle íz lehetőséget biztosít arra, hogy teljesen egyedivé varázsoljuk az általunk elkészített, bevetésre szánt csalikat. Az aromák és adalékanyagok kis mennyiségű változtatásának köszönhetően senki nem tud majd a miénkkel azonos csalit elkészíteni, így méltán lehetünk … BővebbenConcentrated Flavours – 10 Ml

DéBé Carp Baits – Smoke Spray Tintahal – Áfonya – 50 Ml

1490 Ft

DéBé Carp Baits – Smoke Spray Tintahal – Áfonya Füstölő.

Dovit Drops – 10 ml

330 Ft

Az elmúlt években nagy népszerűségre szert tevő aromacseppünket tovább fejlesztettük. Ennek köszönhetően intenzívebb lett és jobban megtapad a csali és az etetőkeverék összetevőinek felületén. A speciális üvegnek köszönhetően pontosan adagolható.

Dovit Locsoló – 250 Ml

600 Ft

Ahogy azt neve is mutatja ez egy gyorsan ható aromafolyadék. Noha kellően nagy dózisú aromát tartalmaz, mégis más. A különféle ízesítésektől függően kora tavasztól késő őszig ajánljuk használatát. Elsősorban kész etetőkeverékek, etetőpelletek és más csalik locsolására, ízesítésére ajánljuk. Ennek érdekében olyan hordozóanyagot alkalmaztunk gyártása során, amely jobban megtapad az szilárd alkotóanyagok felületén, viszont vízbe érve … BővebbenDovit Locsoló – 250 Ml

SBS – Eurostar Boost Juice – 300 ml

990 Ft

Egy sokoldalúan felhasználható sűrű folyadék, amely számos helyzetre megoldás nyújt, hiszen használhatjuk pelletre, bojlira, magmixre vagy etetőanyagra locsolva.

SBS Spod Juice – 1 liter

3490 Ft

Különlegesen sűrű állagú, rendkívül magas tápértékű folyadék, melyet az SBS elsősorban a magvak és pelletek beáztatására, fogósabbá tételére kifejlesztett ki.

FELSŐ