Barion Pixel Bonyhád Takarmány - Rendeld házhoz a takarmányt!

1 kg

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Bruno kutyaszalámi baromfis – 1 KG

630 Ft

Bruno Baromfi Ízesítésű Kutya szalámi. Tárolási/szállítási körülmények: bontatlan csomagolásban szobahőmérsékleten, felbontás után 3 napig hűtőszekrényben Felhasználási útmutató: A kutyák mindennapos etetésére alkalmas, étrendjüket változatosabbá tehetjük. Minden méretű és fajtájú felnőtt kutyának ajánlott.

Bruno kutyaszalámi kolbászos – 1 KG

630 Ft

Bruno Kolbász Ízesítésű Kutya szalámi. Tárolási/szállítási körülmények: bontatlan csomagolásban szobahőmérsékleten, felbontás után 3 napig hűtőszekrényben Felhasználási útmutató: A kutyák mindennapos etetésére alkalmas, étrendjüket változatosabbá tehetjük. Minden méretű és fajtájú felnőtt kutyának ajánlott.

Dolly kutyakonzerv baromfis – 1 KG

695 Ft

Teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára baromfival.

Dolly kutyakonzerv májas – 1 KG

695 Ft

Teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára májjal.

Dolly kutyakonzerv marhás – 1 KG

695 Ft

Teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára marhával.

Dovit etetőkeverék ANANÁSZOS- 1 KG

790 Ft

Ez a markáns íz világ rendkívül eredményes a ponty horgászatánál, de a tesztek folyamán testes kárászok is okoztak bőven meglepetéseket.

Dovit etetőkeverék DARABOS PONTYOZÓ- 1 KG

790 Ft

Nagy szemcséket tartalmazó, igazi szelektáló keverék. Sok kukoricapelyhet, CSL-őrleményt és mikropelletet tartalmaz. Az egészet pedig körülöleli a édes kekszőrlemény. Bekeverését horgászat előtt néhány órával ajánljuk, hogy az összetevők jól összeállhassanak.

Dovit etetőkeverék PIROS SZILVÁS – 1 KG

790 Ft

Ez a markáns íz világ rendkívül eredményes a ponty horgászatánál, de a tesztek folyamán testes kárászok is okoztak bőven meglepetéseket.

Patron Multimin-Vit – 1 KG

1100 Ft

Egy nagyon gazdag ásványi anyag por, mely támogatja a galambokat a megfelelő fejlődésben és az életerő megőrzésében.

SBS – Multimix Proactive Pellets – 1 KG

1990 Ft

Megújult összetétellel vásárolható! A Multimix Proactive Pellet vegyes olajtartalmú, többféle pelletet tartalmazó keverék. Lebomlási ideje 10 perctől egészen 4 óráig tart, melynek köszönhetően a pontyokat sokáig etetésünkön tudjuk tartani.

SBS Eurobase bojli – 1 KG

2490 Ft

Minden horgász számára elérhető minőség, elérhető áron! Tudjuk, hogy nagyon sok pontyhorgász várta már azt a pillanatot, amikor az SBS egy mindenki számára megfizethető termékkel jelenik meg a piacon.

SBS Flumino etetőanyag – 1 KG

990 Ft

Az All In Flumino Box termékei külön-külön is elérhetőek bármely pontyhorgász számára! Ez egy rendkívül vonzó összetevőket tartalmazó, gyors eredmény elérésére képes etetőanyag, mely teljes mértékben megegyezik az All In Flumino Boxban lévő etetőanyaggal.

FELSŐ