Barion Pixel Columba Silver - Bonyhád Takarmány

Columba Silver – 250 Ml

3250 Ft

Silver Columba oldat hatóanyaga aktívan gátolja a kórokozók (gombák, baktériumok és vírusok) működését és a szervezetben való elszaporodását.

3250 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Cikkszám: BT-GALKIEG-79 Kategóriák: , , ,

Hatásmechanizmusa szerint blokkolja a kórokozók sejtszintű anyagcseréjét, így azok replikációja megszűnik, a szervezetben lévő kórokozók rövid úton elhalnak. Alkalmazásával a szervezet általános immunműködése optimalizálódik. A belső szervek működése ideálissá válik, az állat fizikai teljesítőképessége maximalizálódik.

Előnyei:
A Silver Columba folyadék egyaránt adagolható preventív jelleggel egészséges vagy már megbetegedett állománynak. Egészséges egyedek esetében érezhetően javul a madár anyagcseréje, szervei tökéletesen működnek majd, teljesítőképessége a maximálishoz közelít. A Silver Columba oldat alkalmazása nem idéz elő rezisztenciát, így polirezisztencia sem tud kialakulni.
A szervezetbe kerülő kórokozók (vírusok, baktériumok vagy gombák) többségével (a szakirodalmi feljegyzések szerint ez közel 600 különböző patogén) sikeresen veszi fel a küzdelmet. Így például a galambok körében gyakran észlelhető különböző colik, salmonellák, ornithosis (Chlamydiosis), paramyxovírus, galambhimlő vagy galambherpesz is eredményesen kezelhető.

Célállat: Galamb, dísztyúk.

Összetétel: Nyomelem, víz.

Hatóanyag: Argentum 10 ppm, excipient aqua valde purificata 100 %.

Hatása:
Hatóanyaga megakadályozza a szervezetbe került patogén sejtek anyagcseréjét. Az így blokkolt kórokozók rövid időn belül elhalnak, majd természetes úton ürülnek a szervezetből.

Javallat:
Megelőzésre havonta egy-egy kúra vagy folyamatos kezelés javasolt. Fertőző betegségek észlelése esetén a fertőzött egyedek izolálását követően, emelt dózisú kezelés javasolt a teljes felépülésig. A kúrák hossza 6-7 nap is lehet.

Adagolás:
Általános napi adagja itatóvízben vagy közvetlenül szájon át: 0,5 ml / 1 testtömeg-kilogramm.
Alkalmazása kúraszerűen vagy igény szerint folyamatosan. Javasolt a kimért adagokat a lehető legrövidebb időn belül felitatni a kellő hatásfok érdekében!
1 ml = ~ 25 csepp.
– Postagalamb: 0,2 ml / nap / állat.
– Óriástestű galambok: 0,4 – 0,5 ml / nap / állat.

Figyelmeztetés:
A Silver Columba folyadék együttes alkalmazása ellenjavallt a következő hatóanyagú, illetve tartalmú készítmények esetében: C-vitamin (aszkorbinsav), kén és vegyületei (szulfit, szulfát). Együttes alkalmazás esetén mind a Silver Columba oldat mind a kontraindikált készítmények várt hatásfoka erősen csökken, végső esetben esetleg el is marad.
Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

FELSŐ