Barion Pixel Provital Perfect - Életerő serkentő galamboknak

Patron Provital Perfect – 500 ml

3850 Ft

Tisztítja a vért, karbantartja a légutakat, segíti a máj és a belek egészséges működését. Befolyásolja a megfelelő fekália kialakulását.

3850 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Cikkszám: BT-GALKIEG-48 Kategóriák: , , ,

Ez a készítmény életerő serkentő galamboknak, amely teljesítmény és forma növelő. Tisztítja a vért, karbantartja a légutakat, segíti a máj és a belek egészséges működését. Befolyásolja a megfelelő fekália kialakulását. Segíti a szervezet energia anyagcserét, javítja a koncentrációt, ellensúlyozza a stresszt, hatékonyan méregteleníti és regenerálja a testet a megterhelések után. Csökkenti az izomlázat a repülés után, lehetővé teszi az energia tartalék létrehozatalát, pozitívan befolyásolja a megfelelő vérkeringést, és rózsaszín mellizmot eredményez. 

Összetétel: alkoholos kivonata, kivonata, tinktúrája és leve 17 lágyszárú növénynek és gyümölcsnek (Matricardia chammomilla, Cratergus sp., Urtica dioica, Calendula officinalis, Cynaria scolymus, Curcuma longa, Salvia officinalis, Artemisia absinthium, Silibi mariani, Mentha piperita, Teraxacum officinale, Quercus sp., Allium cepa, Allium sativum, Rosmarinus officinalis, Panax ginseng ), természetes szerves sav (pH 3,5), szorbit (16g/100ml), potasum jodid (0,6 mg/100ml)

Adagolás: 10ml/ 1liter ivóvízhez vagy 600g takarmányhoz, tenyész és vedlési időszakban hetente 4-szer, verseny időszakban hetente 2-szer, téli pihenő időszakban 1-szer egy héten.

FELSŐ