Barion Pixel Stymulator - Elektrolit ital tréning és röptetési időszakra

Patron Stymulator – 1 liter

4990 Ft

Intenzíven látja el az izomsejteket tápanyaggal és oxigénnel (azok teljessé és rugalmassá válnak) valamint az izomtömeg védelmét is biztosítja. Ezen kívül a szervezetet erősen hidratálja, garantálva az optimális víztartalmat, csökkentve a hiányérzetet és a víz pótlásának igényét repülés közben, ezzel együtt növelve a villámgyors visszatérését lehetőségét.

4990 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Cikkszám: BT-GALKIEG-57 Kategóriák: , , ,

Elektrolit ital tréning és röptetési időszakra erős stimuláló hatással energianövelésre, segítségként erőkifejtés során valamint repülés utáni gyorsabb regeneráció érdekében galambok számára. 18 aktív összetevőt, illetve magas B12 (2000ug) vitamint tartalmazó formulája és a taurin felelősek a madár szervezetének stimulálásáért és energizálásáért, fenntartva azt egy bizonyos állapotban, észrevehető módon elutasítva a fáradtság jeleit.

STYMULATOR intenzíven látja el az izomsejteket tápanyaggal és oxigénnel (azok teljessé és rugalmassá válnak) valamint az izomtömeg védelmét is biztosítja. Ezen kívül a szervezetet erősen hidratálja, garantálva az optimális víztartalmat, csökkentve a hiányérzetet és a víz pótlásának igényét repülés közben, ezzel együtt növelve a villámgyors visszatérését lehetőségét.

FELSŐ