Barion Pixel Vitamid Multi - Vitaminokat tartalmaz

Patron Vitamid Multi – 500 ml

3330 Ft

Megfelelő vitaminellátást biztosít a szaporodási-, verseny- és fejlődési időszakban, valamint a téli pihenőidőszakban, amikor a takarmány szinte teljesen vitaminhiányos.

3330 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Cikkszám: BT-GALKIEG-65 Kategóriák: , , ,

Ez a vitamindús, koncentrált anyag kifejezetten galambok számára készült. Optimálisan összeválogatott, kiváló minőségű, nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmaz, valamint értékes Metionint, ami egy aminosav, mely a máj méregtelenítéséhez szükséges. Nélkülözhetetlen és gazdaságos a megfelelően működtetett tenyészetekben. Megfelelő vitaminellátást biztosít a szaporodási-, verseny- és fejlődési időszakban, valamint a téli pihenőidőszakban, amikor a takarmány szinte teljesen vitaminhiányos.

Versenyidőszakban hasznos elektrolitos termékkel ELEKTROBIOL-lal keverni, vagy a takarmánnyal DROSAVIT hozzáadásával. A termék legértékesebb tulajdonsága az optimális összetétele.

Összetétel: vitaminok, metionin

Adagolás: tenyész és versenyidőszakban 1-2 nap a héten 5ml/1liter víz, téli időszakban 1-2 hetente egyszer 5ml/1liter víz , betegség után 3-5 nap 5ml/ 1liter víz , fogyasztásra alkalmatlan hígítás után 24 órával

FELSŐ