Barion Pixel Tollyamin Forte - Aminosavakat, elektrolitokat és B-vitaminokat tartalmaz

Tollisan Tollyamin Forte – 1 liter

10200 Ft

A Tollyamin Forte  nagy dózisú aminosavakat, elektrolitokat és B-vitaminokat tartalmaz, optimális keverési arányban. A készítményt egész évben lehet használni, a versenyszezon alatt, a tenyésztési fázis és a vedlési időszakban.

10200 Ft

Kosárba
Vásárlás Most
Cikkszám: BT-GALKIEG-39 Kategóriák: , , ,

A Tollyamin Forte  nagy dózisú aminosavakat, elektrolitokat és B-vitaminokat tartalmaz, optimális keverési arányban. A készítményt egész évben lehet használni, a versenyszezon alatt, a tenyésztési fázis és a vedlési időszakban.

A Tollyamin gondoskodik a fiatal galambok különösen magas fehérje szükségletéről a tenyésztési fázisban. Ezen kívül, a kolin-klorid bizonyíthatóan támogatja a fiatal galambok növekedését.  A kolin pozitívan befolyásolja a metabolizmust, és megakadályozza a máj zsíros elfajulását.

A vedlés során javasoljuk a  Tollyamin napi adagolását Dosto-oregano 12%-os folyadékkal kombinálva. Mivel tollazat minden nap növekszik, nem csak hetente egyszer. A gondosan adagolt aminosavak: L-metionin, L-lizin és az A-vitamin biotin biztosítékot nyújtanak egy új és selymes tollazatra.

A védőoltások vagy más orvosi kezelések során a Tollyamin minden esetben védelmet nyújt. Elkerülhetőek a gyógyszerek mellékhatásaként a tollazatot érő károk. A nagy dózisú B12-vitamin támogatja a vérképzést és a sejtosztódást, amely nagyon fontos az erős immunrendszerhez.

A versenyszezon alatt a Tollyamin kiegészítés elengedhetetlen.  A glutamin, L-metionin és a L-lizin a protein építőköveiként biztosítják a gyors regenerálódást. A versenyek során érzékelhető súly és izomcsökkenést a rendszeresen adagolt Tollyamin a lehető leggyorsabban kompenzálja. Az izmok energiaszintjének feltöltését a Tollyamin két nap alatt valósítja meg. Ez óriási előny egy hosszú versenyszezonban.

A glutamin kulcsszerepet játszik a máj számos méregtelenítési folyamatában. A versenyek előtti magas zsírtartalmú táplálék, a versenyek alatti magas zsír és fehérjetartalmú táplálék, a  kiegészítő készítmények, az izom regenerálódását segítő szerek mind nagyon megterhelik az állatok máját. Ezért olyan nagyon fontos a Tollyamin védő hatása a postagalambok májának méregtelenítéséhez.

Nagy dózisú aminosav, elektrolitok, és B-vitamin optimális keverési arányban. Erősíti az izmokat, megakadályozza a görcsöket, segíti a repülés utáni regenerálódást. Kellő energiát biztosít, méregteleníti a májat. Az L-metionin, L-lizin és az A-vitamin, biotin biztosítékot nyújtanak egy új és selymes tollazatra. A védőoltások vagy más orvosi kezelések során a Tollyamin minden esetben védelmet nyújt. A nagy dózisú B12-vitamin támogatja a vérképzést és a sejtosztódást, amely nagyon fontos az erős immunrendszerhez.

adagolás:  15 ml/1 liter vízhez vagy 1 kg takarmányhoz.

FELSŐ